Ønsker du å bli en del av Steinberg å hjelpe laget med å ta steget og rykke opp til 4 divisjon i 2020? Fotball handler mer enn bare å score mål, det handler om kjemi, lagmoral og kameratskap. Er du den vi er på utkikk etter?


Klikk her for å søke om prøvespill

Åpnet for prøvespill hele Januar


Treningsøktene våre varer i vanligvis 90 minutter og spillerne skal bli trent i tekniske og taktiske ferdigheter. Spilleren kan be om å jobbe på bestemte områder for sitt spill, eller at spilleren kan la våre trenere vurdere ferdighethetsnivå, spillposisjon og fysiske ferdigheter, og vi vil identifisere trenings behov for best mulig utvikling.

Fotball, som mange idretter, innebærer en samling bevegelser som utføres for å manipulere en ball som en del av et invasjons spill. Disse manipulasjonene av ballen kalles ferdigheter; Det er avgjørende å mestre en rekke ferdigheter til å bli en solid fotballspiller. Vi avgir ofte ikke de viktige ferdighetene vi skal bruke for å lykkes i et spill. Den beste måten å hjelpe en spiller med å mestre tekniske ferdigheter er å tillate dem å øve disse ferdighetene i et spill-realistisk scenario.

Spillerne vi ser etter må ha de riktige egenskapene for at vi skal lykkes med å bygge et godt lag. Om du gjenkjenner deg i punktene under så vil vi gjerne høre i fra deg.

  • Ønsker å trene minst 3 ganger i uken
  • Har gode fotballferdigheter
  • Har ambisjoner om å spille i høyere divisjoner
  • Er i alderen 16 til 28 år

Spillere som vi mener passer til prøvespill hos oss vil bli kontaktet pr e-post innen 04.01.2020