SPAREBANK 1 MODUM STEINBERGCUP BLE EN SUKSESS!

Takket være en fantastisk planlegging av cupkomiteen med Frode Kleven i spissen og samarbeid mellom alle gruppene ble årets cup en kjempesuksess. Foreldre på Steinberg Bandits, Steinberg FC, Steinberg Ulver og Bjørner med baking av kaker og som kioskvakter, Steinberg A- og B- lag som dommere, Steinberg Veteran som parkeringsvakter, hovedstyret som kioskvakter og velforeningen stilte med speaker.

Været var også på vår side slik at forholdene for både spillere, trenere og tilskuere var upåklagelige en septemberdag. Barn, foreldre, besteforeldre og tilskuerne generelt storkoste seg på stadion i det fine været! Vi har allerede fått mange positive tilbakemeldinger fra deltagere på cupen, dette er en fantastisk start på en årlig cuptradisjon på Steinberg!

Vi må også takke våre sponsorer som gjorde det mulig for oss å arrangere cup: SpareBank 1 Modum, Kiwi Mjøndalen og Nærbakst!

På toppen av det hele kom SpareBank 1 Modum med en sjekk på 300.000 kr, -. Disse pengene skal gå til en 7er kunstgressbane på Hollywood. Med det har vi muligheten til å trene ute større deler av sesongen, det kommer godt med da det er hallmangel i distriktet!

I tillegg får vi en ekstra bane i sesong slik at hovedbanen kan få litt mindre belastning og barnefotballen på Steinberg får en mulighet til å ha en arena med kunstgress å spille kamper på i fremtiden.