Discgolf 06.06 klokken 1800

Postet av Steinberg Idrettsforening den 30. Mai 2023


Har du lyst til å bli med på en spennende dag fylt med action, konkurranser og læring? Da har vi en fantastisk mulighet for deg! Vi inviterer deg til å bli med på en spennende discgolf-workshop med den erfarne og dyktige discgolfspilleren Bjørnar Simonsen.

Bjørnar Simonsen har vært en del av discgolf-verdenen siden 2003, og han er en ekspert når det gjelder kasteteknikk. Han har til og med vært en av Norges beste discgolfspillere siden den tiden! Bjørnar har deltatt i NM, norgescup og European Tour.

Under denne workshopen vil Bjørnar lære deg de beste kasteteknikkene og gi deg verdifulle tips og triks for å forbedre spillet ditt. Han vil dele sin kunnskap og erfaring, og gi deg muligheten til å lære av en ekte mester. Du vil også få muligheten til å delta i morsomme konkurranser og utfordringer sammen med andre entusiastiske barn.

Så hvis du er interessert i å bli bedre i discgolf og ønsker å ha det kjempegøy samtidig, så ikke gå glipp av denne sjansen! Bli med oss og Bjørnar Simonsen for uforglemmelige dager med discgolf!


Robotklipperen biter ikke!

Postet av Steinberg Idrettsforening den 21. Jul 2022

 Vår kjære Robotklipper blir stadig slått av mens den jobber på banen, håper innlegget her deles rundt om på Steinberg.

For når den jobber vil den ikke kjøre på deg, den kjører da rundt deg etter å ha snust på hva han har foran seg. Den jobber mellom kl 22.00 og 16.00, tiden mellom 16.00 og 22.00 står den på lading slik at banen fritt kan benyttes for aktivitet uten at den jobber.

Banen kan bli ødelagt om klipperen ikke går og holder gresset nede, og maskinen syntes ikke det er ok å bli slått av og på fler ganger i uken.

Håper informasjon når de som slår av, fortsatt god sommer🌞SummerCamp 22

Postet av Steinberg Idrettsforening den 21. Jul 2022

Hei alle sammen:)

Velkommen til SummerCamp 22!

Påmelding via formskjema:
Påmeldingskjema