Rabatter på klubbtøy Lørdag 30/9-23 hos Eiker Sport-Sport 1 Eiker kjøpesenter

Postet av Steinberg Idrettsforening den 25. Sep 2023

Hei! FK lørdag 30/9-23 er det mulighet for 30 % rabatt på klubbtøy hos Eiker Sport / Eiker kjøpesenter.
Solidaritetsfondet i Steinberg IF

Postet av Steinberg Idrettsforening den 20. Sep 2023

Solidaritetsfondet i Steinberg IF


Steinberg Idrettsforening ønsker at alle barn og unge skal få mulighet til å delta i idrettslaget vårt, uansett familiens økonomi! Sammen finner vi gode løsninger for deg og ditt barn.


Solidaritetsfondet
Steinberg Idrettsforening har et Solidaritetsfond som kan gi økonomisk støtte/fritak til barn og unge mellom 6-19 år som er medlemmer eller vurderer medlemskap. Solidaritetsfondet er ment til å sikre idretts- og aktivitetsglede for alle, med lik mulighet for deltagelse og hjelpe barn og unge og familier som trenger økonomisk støtte i en utfordrende hverdag. 

Du kan søke Solidaritetsfondet om:
 
1.Støtte til medlems- og aktivitetsavgiften (hel/ delfinansiering)
 2.Cupdeltagelse(hel/delfinansiering)
 3.Treningsutstyr(hel/delfinansiering)
 4. Annet (evnt hva?)

Du sender søknaden til: Robert van Dijk – rovadijk@gmail.com

Søknaden må inneholde:

Kontaktinfo:
Navn på barnet/ungdommen:
Navn på søker:
Hva søker du støtte til:
Spesifikk informasjon om søkernes familiesituasjon og hvorfor det søkes om støtte.


Alle opplysninger blir behandlet konfidensielt, og «styret/utvalg» i solidaritetsfondet har taushetsplikt.
Styret behandler søknader fortløpende.

Du kan også ta kontakt med vår idrettskontakt Robert van Dijk på 404 37 775 for støtte og hjelp til å finne gode løsninger i en utfordrende hverdag.
Nytt samarbeid, nye fordeler! Velkommen til Eiker Sport-Sport 1!

Postet av Steinberg Idrettsforening den 28. Jun 2023

🎉 Fantastiske nyheter! 🎉

Intersport Buskerud Storsenter har stengt dørene, men det betyr nye muligheter for vår idrettsforening! Vi er stolte av å kunngjøre vårt nye partnerskap med Eiker Sport-Sport 1 på Eiker Kjøpesenter.

Dette partnerskapet kommer med mange fordeler for våre medlemmer. Det blir mulig å skaffe seg topp sportsutstyr til en lavere pris!

💥 Få en eksklusiv 20% rabatt på alle produkter fra valgt merket Diadora! Perfekt for deg som ønsker å oppdatere treningsgarderoben med kvalitetsutstyr! 💥

Medlemskapet gir deg også rett til en 10% rabatt på hele sortimentet hos Eiker Sport-Sport 1 (gjelder veiledende pris, unntatt kampanjevarer med nedsatt pris og gavekort).

Dette er en fantastisk mulighet til å få mer ut av ditt medlemskap og å støtte vår lokale sportsforhandler.

Ha en fin dag 🎉


Discgolf 06.06 klokken 1800

Postet av Steinberg Idrettsforening den 30. Mai 2023


Har du lyst til å bli med på en spennende dag fylt med action, konkurranser og læring? Da har vi en fantastisk mulighet for deg! Vi inviterer deg til å bli med på en spennende discgolf-workshop med den erfarne og dyktige discgolfspilleren Bjørnar Simonsen.

Bjørnar Simonsen har vært en del av discgolf-verdenen siden 2003, og han er en ekspert når det gjelder kasteteknikk. Han har til og med vært en av Norges beste discgolfspillere siden den tiden! Bjørnar har deltatt i NM, norgescup og European Tour.

Under denne workshopen vil Bjørnar lære deg de beste kasteteknikkene og gi deg verdifulle tips og triks for å forbedre spillet ditt. Han vil dele sin kunnskap og erfaring, og gi deg muligheten til å lære av en ekte mester. Du vil også få muligheten til å delta i morsomme konkurranser og utfordringer sammen med andre entusiastiske barn.

Så hvis du er interessert i å bli bedre i discgolf og ønsker å ha det kjempegøy samtidig, så ikke gå glipp av denne sjansen! Bli med oss og Bjørnar Simonsen for uforglemmelige dager med discgolf!