Discgolf 06.06 klokken 1800

Postet av Steinberg Idrettsforening den 30. Mai 2023


Har du lyst til å bli med på en spennende dag fylt med action, konkurranser og læring? Da har vi en fantastisk mulighet for deg! Vi inviterer deg til å bli med på en spennende discgolf-workshop med den erfarne og dyktige discgolfspilleren Bjørnar Simonsen.

Bjørnar Simonsen har vært en del av discgolf-verdenen siden 2003, og han er en ekspert når det gjelder kasteteknikk. Han har til og med vært en av Norges beste discgolfspillere siden den tiden! Bjørnar har deltatt i NM, norgescup og European Tour.

Under denne workshopen vil Bjørnar lære deg de beste kasteteknikkene og gi deg verdifulle tips og triks for å forbedre spillet ditt. Han vil dele sin kunnskap og erfaring, og gi deg muligheten til å lære av en ekte mester. Du vil også få muligheten til å delta i morsomme konkurranser og utfordringer sammen med andre entusiastiske barn.

Så hvis du er interessert i å bli bedre i discgolf og ønsker å ha det kjempegøy samtidig, så ikke gå glipp av denne sjansen! Bli med oss og Bjørnar Simonsen for uforglemmelige dager med discgolf!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.